Patrik Hezucký se pochlubil pohádkovou chatičkou: Skromné romantické bydlení učaruje už na první pohled

Pohádkově vypadající chaloupka Patrika Hezuckého, zasazená do malebného přírodního prostředí, zaujme svým jednoduchým, ale přesto hřejivým designem.

i Zdroj fotografie: Jacek Halicki / Creative Commons / CC BY-SA
                   

Exteriér je jednoduchý, ale přesto přitažlivý, kombinuje totiž dřevěné a kamenné prvky, které hladce splývají s okolní krajinou. Návrh vzdává hold tradičním českým chalupám, které jsou známé svou nenápadnou, ale funkční strukturou, jak uvádí web Blesk. Tento dům není o luxusu, ale o pohodlí, praktičnosti a spojení s přírodou. Jeho kompaktní rozměry nabízejí právě tolik místa, kolik člověk potřebuje k tomu, aby si tady pořádně odpočinul.

Úžasný pohled zvenčí i zevnitř

Pokoje jsou útulné, s nízkými stropy, které vytvářejí intimní atmosféru. Všude je cítit teplo, v interiéru je hojně použito přírodní dřevo. Patrik Hezucký zjevně věnoval pozornost detailům, protože každý pokoj je navržen tak, aby maximalizoval pohodlí a zároveň si zachoval rustikální, starosvětský šarm. Nábytek je jednoduchý, ale praktický, a absence zbytečných ozdob nechává vyniknout přirozené kráse prostoru.

Chata u lesa? Nedovolte srnám a zajícům ničit vaše stromy, pomůže proti tomu i stará ponožka

Pokoje jsou útulné, s nízkými stropy, které vytvářejí intimní atmosféru. iZdroj fotografie: Depositphotos
Pokoje jsou útulné, s nízkými stropy, které vytvářejí intimní atmosféru.

Romantická atmosféra, která okamžitě okouzlí

Jedním z nejvýraznějších rysů chaty je podle popisu z webu TVGuru i její neodmyslitelná romantická atmosféra. Dřevěné trámy, obnažený kámen a útulné krby navozují pocit nostalgie a navozují představu dlouhých zimních večerů strávených uvnitř s knihou nebo sklenkou vína. Design chaty je navíc podle nás neuvěřitelně přívětivý a návštěvníci se tu okamžitě cítí jako doma. Je to místo, kde se čas jakoby zpomalí a starosti moderního života zmizí.

„Chata pro celou vesnici“ za desítky milionů. Architekti zrealizovali přepychovou stavbu s obřím bazénem

Jak odpudit případné zloděje poradí zkušený Lubomír (55) iZdroj fotografie: Depositphotos
Populární český rozhlasový moderátor Patrik Hezucký se nedávno podělil o pohled na svou půvabnou chalupu.

Prostorem prostupuje pocit klidu, což je nepochybně důvod, proč si ho Hezucký cení jako osobního útočiště před svým rušným profesním životem. Romantická atmosféra není přehnaná ani teatrální, ale spíše jemná a organická, a představuje přirozené pokračování okolního prostředí. Něco takového by chtěl rozhodně každý. A podívat se můžete i na bydlení Jiřiny Bohdalové, o kterém Chalupáři-Zahrádkáři také nedávno informovali.

Podívejte se, jak romantické to uvnitř chaty je

Co říkáte na bydlení Patrika Hezuckého vy?

Diskuze Vstoupit do diskuze
136 lidí právě čte
Autor článku

Marcela Libušná

Jako bývalá majitelka prosperujícího zahradnictví a bývalého zemědělského podniku, přináším na náš web unikátní kombinaci praxe a teorie. Mé bohaté znalosti transformují zahrady našich čtenářů do oáz plných života a krásy.

Zobrazit další články